Известие

Collapse
No announcement yet.

Рециклирана Емблема Боя с четката и авто лак+Снимки

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Емблемата трябва да е абсолютно чиста от старите цветове и лак. Лака се маха трудно и бавно. Последно го махах с ацетон, иначе няма махане. Като се изчисти емблемата спокойно се нареждат новите детайли отгоре. После не го боядисвам. Нямам необходимите условия, а и инструменти. Предполагам трябва и специален лак... не знам. Слагам обикновенно прозрачно фолио от рекламната агенция. Файла на 2-ра стр. е актуален. Аз лично като си зацапам някоя емблемка дето я правя конкретно за някой и си вземам от там файлчето. Може да има някакви дребни дефекти и разминаваници, но като цяло съм го правил по емблемата която имах тогава в мен. За няколко години забелязах, че има разлики в щампите на емблемите, но все пак като се наредят внимателно нещата със симетрични допуски се получава доста добре. показвам и на последната 159-ка. Там също има леки разлики и ако се вгледате се виждат, но като цяло за 10лв. става.
    Last edited by phoenix; d.m.y г., 12:39.
    СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
    сегашната: Алфа Ромео 1.9 JTDm 150 кончета под капака

Comment

• Чудесно изглежда ще взема и аз да пробвам тая процедура. Тези елементи от ПВЦ фолио ли ти ги режат? Навиват ли се за единични бройки да го правят?

След това прозрачното фолио не се ли набръчква, не остава ли релефна емблемата, а и нали е извита леко...
      Alfa Romeo 146 1.8 16V TwinSpark

Comment

• Емблема

Първоначално публикувано от phoenix Покажи съобщение
        ами да покажа и последната си творба, специален поздрав за колегата Иво/Pininfarina:

Здравей Иво! Имам 2 въпроса към тебе, можеш ли да ми направиш и на мене такива емблеми, защото са УНИКАЛНИ и след като съм от София, има ли начин да ти ги изпратя емблемите и пари чрез някакъв куриер до Варна? Благодаря ти предварително! Страшен специалист си на тема емблеми!
        sigpic
        НА ВСЯКА ПРАВА DRAG. НА ВСЕКИ ЗАВОЙ DRIFT

Comment

• благодаря на колега ето и моята станала е перфектна
          Нещо не мога да се справя с качването на снимката

Comment

• Много съм доволен и аз от колегата.
            Ето каква стана моята
            Alfa Romeo 145 TS 1.6 1998

Comment

• и моята стана супер само не мога да кача снимка нещо

Comment

• Колеги моята емблема е напълно избеляла. Искам да я боядисам бяла , и само изпъкналото да е с черни линии. Някакви идеи какви бои да използвам и какъв лак ?
                Alfa romeo 145 - 1.9 JTD 105HP +Garrett Turbo 2256V +EURO3 injectors +big fuel pump +oil cooler +Cone Arifilter +Strong Remap -EGR -Catalyst -Exhaust.
                http://youtu.be/elEXmpOX1dA

Comment

• Ей така като гледам емблемите, след година-две никой от форума няма да си спомня всъщност как изглеждаше оригиналната ни емблема, какви картинки и цветове имаше на нея и какво всъщност беше написано там...

Comment

• Моите и двете са за ремонт и мисля да си ги направя ама така и не разбрах от ПВЦ фолио ли се режат тези елементи...

Comment

• ДА

Comment

• Едва ли някой ще се навие (поне аз доколкото съм питал) да отреже 20 малки елемента от 5 цвята... издай тайната де

Comment

• Тайна няма.
                          Поразмърда се малко пазара и успях да поръчам няколко бройки на веднъж, както и няколко които ми направиха като отпадъци между другите поръчки. И така. Сега имам още няколко емблемки, като свършат и ще видим дали ще мога да поръчам пак или ще събирам хора за да пуснем пак 10-тина бройки наведнъж. Ако искаш мога да ти пратя едно комплектче.

Comment

• Мерси, имаш ЛС

Comment

• Ами момчета и момичета, не се сдържах. Един ден както ровех за нещо в нета за някаква картинка за нашия сайт попаднах на една змия, която инстинктивно запазих. В последствие се сетих пак за нея тези дни и се захванах в празното време на работа, или само за да си почина малко от задълженията да я вкарам в логото на Алфа Ромео. След няколко дни на промени на кривки и детайли се получи и крайния резултат. Като всичко съм го рязал на ръка, понеже ме хвана съклета и не можех да изчакам рекламното студио, та днес и вчера рязах с едно макетно ножче. Ей го на, това което се получи, на мен си ми харесва:

Comment

• Браво пич това твоето е дарба
                                155 2.0 16v МY95 Sport

Comment

Working...
                                X